Blogger tarafından desteklenmektedir.

25 Mayıs 2013 Cumartesi

Dünyanın en büyük 3. mobilya fuarı olma yolunda kararlı adımlarla ilerleyen İstanbul Mobilya Fuarı, İMOB 2013 Timaş Mobilyacılar Çarşısı ziyaretçi akını ve yüksek hacimli iş anlaşmalarıyla sona erdi. Toplamda 100.000’e yakın mobilya profesyonelini ağırlayan İMOB Beyaz Yatak Odası Takımı ziyaretçi sayısında bir önceki fuara kıyasla %10 artış ile başarılı biçimde sonlandı.

T.C. Ekonomi Bakanı Sn. Zafer Çağlayan tarafından açılışı gerçekleştirilen 9. İstanbul Mobilya Fuarında Mobilya Sektörü’nün öncü temsilcileri ve STK Başkanları katıldılar. 29 Ocak -2 Şubat tarihleri arasında ziyaretçileriyle buluşan 9. İstanbul Mobilya Fuarı, Türk mobilyacısının adını dünyaya tekrar duyurdu ve özellikle yabancı ziyaretçilerin yoğunluğu ile beğeni kazandı.

Düzenlendiği her yıl sektörün gündemine yön veren fuar, 2013 yılında da mobilyaya dair tüm gelişmelerin, yeniliklerin ve fırsatların öğrenildiği yer oldu. İMOB 2013, ITE Group Plc. Türkiye Ofisi E Uluslararası Uygun Yatak Odası Takımları Fuar Tanıtım Hizmetleri A.Ş. (EUF) tarafından, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) işbirliği ile düzenlendi. Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği (MOBSAD) ve Mobilya Sanayicileri İthalat ve İhracatçıları Derneği (MOBDER)  üyelerinin toplu katılımı ile fuar, tüm mobilya profesyonellerine ev sahipliği yaptı. İMOB, 5 gün süresince, ofis mobilyaları özel bölümü ile 11Bayrampaşa Timaş Uygun Yatak Odası Takımı salonda toplamda 312 katılımcısı ve %10’u uluslararası ziyaretçisi olmak üzere toplamda 100.000’e yakın ziyaretçisiyle hedefine ulaştı. 

Yurt içinden olduğu kadar yurt dışından da yoğun ilgi gören İMOB 2013’ü, Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde ve İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği organizatörlüğünde resmi alım heyetleri ziyaret etti. Fuarı alım heyetlerinin yanı sıra E Uluslararası Fuar Tanıtım Hizmetleri A.Ş.’nin özel olarak organize ettiği Ürdün, Lübnan, Irak,  Filistin ve Bulgaristan başta olmak üzere pek çok Ortadoğu ve Balkan ülkesinden alıcı grupları ziyaret etti.

Ayrıca yurt içinden pek çok sanayi odası, ticaret odası ve marangoz odaları da fuara toplu ziyaretler gerçekleştirdi. Fuarı ziyaret eden iller arasında en yoğun toplu ziyaretler Ankara, İzmir, Kayseri, İnegöl ve Adana’dan gerçekleşti. Ucuz Yatak Odası Takımları

0 yorum:

Yorum Gönder